Obstetrică-Ginecologie

Medicii noștri competenți vă oferă o gamă largă de servicii de obstetrică-ginecologie, la prețuri foarte accesibile: consultații, tratamente, urmărirea sarcinii, sfaturi ginecologice sau întreruperea cursului sarcinii.

Sănătatea unei femei înseamnă și sănătatea aparatului reproductiv. Deși unele persoane manifestă o reținere față de consultațiile ginecologice, acestea sunt necesare – există afecțiuni asimptomatice ce pot fi depistate numai de medic într-un consult sau probleme care au de fapt o soluție ușoară și la îndemână pe care o puteți afla doar de la medicul ginecolog. Din acest motiv se recomandă să efectuați anual un consult ginecologic de rutină. De asemenea, în cazul prescrierii contraceptivelor – tot medicul ginecolog este cel ce trebuie să vă consulte pentru a găsi cea mai bună soluție și pentru a nu apărea efecte secundare negative.

Fie că faceți această vizită de rutină, fie că doriți o consultație în legătură cu o anume problemă, vă așteptăm la clinica noastră, unde veți găsi medici competenți și amabili și prețuri accesibile.

Ecografia este o metodă neinvazivă, nedurereoasă și fără efecte adverse care redă vizual diferite structuri anatomice cu ajutorul ultrasuneteleor. Aceasta este necesară pe parcursul unei sarcini, dar este și recomandată în cazul în care medicul dorește să vă analizeze mai amănunțit. La Coronis Medical oferim ecografii 2D pentru abdomen superior și inferior, transvaginale, pentru uter și ovare, rinichi, vezică urinară, prostată și pentru trimestrul I, II și III al sarcinii.

Fiecare femeie are dreptul de a alege sau nu maternitatea. La Coronis Medical credem în drepturile femeii și o susținem medical în deciziile sale. Procedura de întrerupere de sarcină se realizează cu anestezie generală pentru minimizarea durerii, demersul fiind susținut de o consultație detaliată și depistare ecografică inclusă. Deși diferă de la femeie la femeie, în mod obișnuit durerile de după întreruperea sarcinii și sângerarea pot fi comparabile cu cele ale menstruației. Este totuși recomandată odihna și respectarea indicațiilor medicului ginecolog. Există situații în care administrarea unui antialgic este necesară.

Pentru că sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră, vă așteptăm în cabinetele noastre. Serviciile Coronis Medical includ și testul de sarcină, tratament, montare/extragere sterilet, incizie glandă Bartholin, examen Babeș – Papanicolau și interpretarea analizelor, alături de tratamentul corespunzător.