Medicină dentară

Vă oferim o gamă largă de tratamente stomatologice care vor înlătura durerea și vă vor aduce din nou zâmbetul pe buze. Vă așteptăm cu drag la secția de stomatologie a clinicii Coronis Medical , la o consultație gratuită!

Un zâmbet frumos este cea mai bună carte de vizită. La Coronis Medical, misiunea noastră în cadrul cabinetului stomatologic este să obținem zâmbete cât mai largi și frumoase. De la simple consultații și tratamente de albire a dinților până la lucrări mai complicate cum ar fi cele de protetică sau extracțiile – noi ne asigurăm că nu o să simțiți nimic și că anestezicul ține durerea departe.

Vremea în care cabinetul de stomatologie era asociat cu teama sau retincența a trecut. La Coronis Medical, eficiența noastră este garanția confortului dumneavoastră. Mai mult, deoarece credem într-un zâmbet frumos accesibil tuturor – prețurile noastre sunt extrem de avantajoase.

Cabinetul de medicină dentară din cadrul Coronis Medical vine și în întâmpinarea celor vârstnici, cărora le acordăm toată grija noastră. Avem convingerea că savurarea unui măr sau știulete de porumb este ceva de care trebuie să vă puteți bucura la orice vârstă.

Alegeți zâmbetul nu durerea – vă așteptăm cu drag la Coronis Medical pentru o consultație!